Hírzóna

Fűnyírót lopott ismerősétől egy fiatal nő Szegeden

Fűnyírót lopott ismerősétől egy fiatal nő Szegeden

2020. május 8., péntek
Fűnyírót lopott ismerősétől egy fiatal nő Szegeden

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves nőt, aki eltulajdonított egy fűnyírót Szegeden. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető május 1-én este ment át ismerőséhez Szeged-Szőregre. A sértett nem volt otthon, ezért a nő úgy döntött, hogy bemegy az ingatlanba. A ház nyílászáróit megpróbálta benyomni, de nem járt sikerrel. Ezután az udvaron lévő fóliasátorból elvitt egy fűnyírót, valamint egy gurulós bevásárlótáskát. A tulajdonos csak másnap érkezett haza, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az adatgyűjtés során rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.