Közélet

A tájegységi vadászok vadétellel vendégelték meg a II-es kórház dolgozóit

A tájegységi vadászok vadétellel vendégelték meg a II-es kórház dolgozóit

2020. május 15., péntek
A tájegységi vadászok vadétellel vendégelték meg a II-es kórház dolgozóit

Az Agrárminisztérium tájegységi vadászai széles körű társadalmi összefogás részeként a vadászok, vadgazdálkodók által felajánlott vadhúsból vendéglátóegységek által elkészített és kiszállított vadétellel járultak hozzá az egészségügyi dolgozók járvány elleni küzdelméhez.

– A Csongrád megyei Alsó-Tisza-menti tájegységéhez tartozó vadászokkal és a programhoz csatlakozó segítőinkkel közösen így fejezzük ki nagyrabecsülésünket az egészségügyi dolgozóknak áldozatos helytállásukért – fogalmazott Pinjung Emil, az Agrárminisztérium tájegységi fővadásza.

A fővadász elmondta, az őzből készült pörköltet az Öttömösi Földtulajdonosi Vadásztársaság, az Ópusztaszeri Vadásztársaság, a Back kápolna Vadásztársaság, a Mórahalmi Árpád Vezér Vadásztársaság, a Marosszögi Egyetértés Vadásztársaság, a Deszki Gazdák Vadásztársaság, a Sándorfalvi Vadásztársaság, az Őszeszék és Környéke Földtulajdonosi Vadásztársaság, a Röszkei Vadásztársaság, a Dorozsmai József Attila Vadásztársaság, a Makói Marosmenti Vadásztársaság, a Kisteleki Vadásztársaság és a Csenderes Vadásztársaság által felajánlott őzhúsból és a szükséges hozzávalókból, a DÉL-VAD Kft. közreműködésével, a zalaegerszegi A & SZ Vadhűtőház Zrt. által feldolgozott húst az öttömösi Petróczi csárda profi csapata készítette. Az étel kiadagolásában és a kórházhoz történő kiszállításban a szegedi Squash Club Kft. segített.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.