Közélet

A Fidesz szerint nem most kell munkásszállót építeni Vásárhelyen

A Fidesz szerint nem most kell munkásszállót építeni Vásárhelyen

2020. május 16., szombat
A Fidesz szerint nem most kell munkásszállót építeni Vásárhelyen

Minden fejlesztést üdvözöl Hódmezővásárhelyen a Fidesz, de 80 férőhelyes munkásszállót nem akkor kellene építeni, amikor a koronavírus miatt a legjobban Vásárhelyen ugrott meg a munkanélküliség az egész megyében - számolt be a Rádió 7 Cseri Tamás önkormányzati képviselő sajtótájékoztatójáról.

A politikus emlékeztetett arra, a legutóbbi véleményező közgyűlésen hoztak döntést, hogy a város pályázna a munkásszállóra, amit 10 évig kellene fenntartani. Úgy fogalmazott, az utóbbi két évben, Márki-Zay Péter polgármestersége alatt, ez lenne az első komolyabb beruházás Hódmezővásárhelyen, ugyanakkor rengeteg ember veszítette el munkáját a koronavírus miatt, szerinte ebben a helyzetben inkább nekik kellene segíteni, nem 30, 50, vagy 100 kilométerről ide hozni munkásokat. Hozzátette, amíg a hódmezővásárhelyi emberek létbiztonsága veszélyben van, addig felesleges olyan költségekbe bocsátkozni, mint amit egy munkásszálló megépítése jelentene.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.