Sport

Videoösszeállítással búcsúzik horvát játékosától a Pick

Videoösszeállítással búcsúzik horvát játékosától a Pick

2020. április 24., péntek
Videoösszeállítással búcsúzik horvát játékosától a Pick
Mint ismeretes, Alen Blazevic nyolc év után elhagyja a MOL-Pick Szeged csapatát – jelentette be a horvát játékos felesége közösségi oldalán. A Tisza-parti klub videoösszeállítással búcsúzik a védekezőspecialistától.

Blazevic 2012-ben igazolt a MOL-Pick Szegedhez, nyolc év alatt egy-egy alkalommal EHF Kupát, bajnoki címet és Magyar Kupát nyert. – Köszönök minden emléket Szeged, amelyet együtt éltünk át! A második otthonommá vált a város. Nagyon szomorú vagyok, hogy csak így köszönhetek el tőletek a koronavírus miatt. Csodálatos szurkolóink vannak, akik a klub szívét és lelkét jelentik. Nagy győzelmeket éltünk át együtt, sok barátot szereztem, és még mielőtt hazamegyek, a legnagyobb élményt élhetjük át a következő napokban, megszületik a gyermekünk – írta Blazevic csütörtökön neje Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.