Közélet

Kitüntették a vásárhelyi járási hivatal helyettes vezetőjét

Kitüntették a vásárhelyi járási hivatal helyettes vezetőjét

2020. április 6., hétfő
Kitüntették a vásárhelyi járási hivatal helyettes vezetőjét

Juhász Tünde kormánymegbízott javaslatáraGulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter több mint egy évtizedes közszolgálatban végzett munkájáért Miniszteri Elismerő Oklevélben részesítette a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettesét.

Szegény Judit közigazgatási pályáját a jogi egyetem elvégzése után Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában jogi előadóként kezdte, majd a Csongrád Megyei Kormányhivatal állományába került. 2015. óta a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese. Munkája iránti elhivatottságának alapja a járási hivatal szolgáltató képességének javítása. Ismeri és átlátja a szervezet szakmai tevékenységét. Munkája során a középpontban az ügyfélközpontúság és a szolgáltatások minél magasabb színvonalon történő 21. századi szintű ellátása áll. Aktívan részt vesz a területi közigazgatást érintő szakmai egyeztetéseken, emellett pedig az irányítása alá tartozó dolgozók kiegyensúlyozottsága, magabiztos kiállása is szívügye. Szakmai tapasztalatát, emberi jellemvonásait vezetői, kollégái, szakmai partnerei elismerik, tisztelik és hozzáértő vezetőként tekintenek rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.