Sport

Kétmilliós adomány a Szeged-Csanád GA-tól

Kétmilliós adomány a Szeged-Csanád GA-tól

2020. április 3., péntek
Kétmilliós adomány a Szeged-Csanád GA-tól

A koronavírus-járvány okozta nehéz helyzet világszerte összefogásra sarkallta az embereket, sportszervezeteket, amihez csatlakozott a Szeged-Csanád GA NB II-es labdarúgócsapata is.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapatának játékosai, edzői és a klub vezetősége saját fizetésének egy részét ajánlotta fel a koronavírus-járvány okozta vészhelyzetben nehézséggel küzdők megsegítésére: - Egymillió forintot a szegedi GEMMA Központnak adományozunk, hogy száz családnak és az iskolának fertőtlenítő- és tisztítószereket vásároljanak és további egymillió forinttal pedig a Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitászt támogatják, amely az összeget tartós élelmiszerek megvásárlására és védőfelszerelések beszerzésére fordítja, ami a járvány okozta nehézséggel küzdő hátrányos helyzetű családokon és idős rászorulókon kíván segíteni - áll a klub közleményében. A csapat kapitánya, Germán Tamás kiemelte, hogy mivel ők a frontvonalban nem tudnak segíteni, kötelességüknek érezték, hogy ilyen támogatást adjanak ebben a nehéz időszakban. - Nagyon örülök, hogy olyan csapatban játszhatok, ahol ennyi jószívű és segítőkész ember van! Amint láttuk, hogy súlyosabb dolgokkal fogunk szembenézni, mint elsőre reméltük, azonnal beszéltünk róla, hogy hogyan tudnánk segíteni és gyűjtésbe kezdtünk - mondta a csapatkapitány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.