Sport

Jövő márciusban lesz a győri női kézilabda selejtezőtorna

Jövő márciusban lesz a győri női kézilabda selejtezőtorna

2020. április 25., szombat
Jövő márciusban lesz a győri női kézilabda selejtezőtorna

Jövő március 19. és 21. között kerül sor a tokiói olimpia női kézilabdatornájának selejtezőire - döntött szombaton a nemzetközi szövetség (IHF). Az egyik csoportot Győrben rendezik.

A magyarok Kazahsztán, Szerbia, valamint a címvédő Oroszország válogatottját fogadják, és az első két helyezett jut ki a koronavírus-járvány miatt jövő nyárra halasztott tokiói játékokra. A kvalifikációs tornát eredetileg március 20. és 22. között tartották volna meg, de az IHF március 13-án a halasztás mellett döntött. Győr mellett a spanyolországi Llíriában és a montenegrói Podgoricában lesz női torna. A férfiak hasonló selejtezőjét Franciaországban, Németországban és Norvégiában rendezik, az új időpont 2021. március 12-14. Az idei U20-as romániai női junior-világbajnokságot júliusról december 2-13-ra halasztották. Az idei U18-as horvátországi női vb-t augusztus második fele helyett szeptember 29. és október 11. között tartják.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.