Sport

Hazaengedi játékosait a MOL-Pick Szeged

Hazaengedi játékosait a MOL-Pick Szeged

2020. április 17., péntek
Hazaengedi játékosait a MOL-Pick Szeged

A MOL-Pick Szeged vezetősége úgy döntött, hazaengedi a csapat a játékosait. Juan Carlos Pastor együttese a tervek szerint július végén kezdi a felkészülést – adta hírül a klub honlapja.

– Szerdán hivatalossá vált, hogy Németországban augusztus 31-ig nem lehet tömegrendezvényt tartani, ez pedig azt jelenti, hogy addig biztosan nem tudják megrendezni a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét. Klubunk úgy döntött, hogy elengedi a játékosokat, aki szeretne otthonába hazatérni, megteheti. Egy hosszabb hivatalos levélben értesítettük a keretet és a stábot erről a döntésről. Több dologra is felhívtuk a figyelmüket, így akik nem szomszédos országba utaznak, azoknak javasoltuk, hogy először a saját nagykövetségükkel vegyék fel a kapcsolatot. Az edzői stáb a hátralévő időszakra is edzéstervet dolgoz ki, amit a játékosoknak továbbra is el kell végezniük. Jövő pénteken tárgyal az EHF végrehajtó bizottsága, ekkor dől el, miként folytatódik majd a küzdelem a BL-ben. Ekkor tudhatunk majd többet a nemzetközi szereplésünkkel kapcsolatban. Ideális esetben július végén kezdjük a felkészülést, ismét tervben van a roglai edzőtábor

nyilatkozta a pickhandball.hu-nak Kósa Gábor, a MOL-Pick Szeged cégvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.