Meteor

Gyenge hidegfront érkezik, kissé hűvösebb lesz

Gyenge hidegfront érkezik, kissé hűvösebb lesz

2020. április 30., csütörtök
Gyenge hidegfront érkezik, kissé hűvösebb lesz

Kissé lehűl az idő az ünnepi hosszú hétvégén, vasárnap mindenütt 20 Celsius-fok alatt alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken

, május elsején eleinte többfelé várható kisebb eső, zápor, helyenként zivatar. Délutánra kelet, délkelet felé tolódik a csapadék tengelye, amely ezzel egy időben fokozatosan meg is szűnik. A szél nagy területen lesz élénk, időnként megerősödik. A leghidegebb órákban 8-14 fok lesz. Napközben 16-21 fokig melegszik a levegő.

Szombaton

hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Szórványosan várható zápor, zivatar. Többfelé megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet 5-12, a maximum 17-22 fok között alakul.

Vasárnap

délutánra csökken a felhőzet, és gomolyfelhős, napos idő ígérkezik. A frontális csapadék - eső, zápor, egy-egy zivatar - kelet felé átvonul, délután már csak helyenként lehet záporeső. A szél többfelé erős, helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-11, a legmagasabb hőmérséklet 14-19 fok között várható - olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=fmpy6EWnFTg  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.