Közélet

Cseri Tamás lemondott a vásárhelyi Fidesz-frakció vezetéséről

Cseri Tamás lemondott a vásárhelyi Fidesz-frakció vezetéséről

2020. április 30., csütörtök
Cseri Tamás lemondott a vásárhelyi Fidesz-frakció vezetéséről
Lemondott a vásárhelyi Fidesz-frakció vezetéséről Cseri Tamás, munkáját a jövőben képviselőként folytatja - számolt be a Rádió 7.

A döntését azzal indokolta, hogy nem ért egyet pártja legutóbbi közleményével, amely arról szólt, a sorozatos csúsztatások és részrehajlások miatt a jövőben nem nyilatkoznak a vásárhelyi városi televíziónak.

Cseri Tamás közleményében úgy fogalmazott, sok minden történt vele és családjával is az utóbbi két évben, kapott hideget-meleget, a feleségét húsz év után megfosztották imádott munkájától, rágalmazták még gyermekét is és röhejes vádakkal próbálják jelen pillanatban is Márki-Zay Péter képviselői, jogászai elvenni mandátumát. Mindezt igyekezett türelemmel és derűvel viselni, ami néha sikerült, néha nem. Tájékoztatása szerint nemcsak a Fidesz-frakció vezetéséről mondott le, de a lapszerkesztésről is és visszavonul internetes felületéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.