Hírzóna

Cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

Cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

2020. április 8., szerda
Cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint március 18-án 7 óra körül egy ismeretlen férfi Szegeden, a Torontál téren lévő közlekedési jelzőlámpánál, a feltorlódott járműoszlop között - szabálytalanul - az úton keresztben úgy haladt át, hogy a kellő körültekintést elmulasztotta, így egy odaérkező kerékpáros elé lépett. A biciklis az ütközést nem tudta elkerülni és mindketten elestek. A baleset után az ismeretlen gyalogos a Belvárosi híd irányába távozott, anélkül, hogy a sérült kerékpárosnak segítséget nyújtott vagy hívott volna. A férfi körülbelül 185 centiméter magas, vékony testalkatú, szakállas. A baleset idején koszos, szürke nadrágot, fekete-narancssárga edzőcipőt és fekete kabátot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a fenti eseményt látta, esetleg felvételt készített róla, valamint érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatosan, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Bejelentés tehető a 62/562-400-as hívószámon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint e-mailben is.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.