Közélet

A lehető leghamarabb megnyitják a Sziksósfürdőt

A lehető leghamarabb megnyitják a Sziksósfürdőt

2020. április 30., csütörtök
A lehető leghamarabb megnyitják a Sziksósfürdőt

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. az engedélyezési eljárások lefolytatását követően azonnal megnyitja a strandot, már megkezdték a medencék feltöltését.

Mint ismeretes

, Orbán Viktor miniszterelnök szerda este a Facebook-oldalán bejelentette, hogy vidéken a kijárási korlátozás helyére új védelmi intézkedések lépnek majd. Május 4-től az üzletek időkorlátozás nélkül kinyithatnak, az éttermek, kávézók, teraszai és kerthelyiségei megnyithatnak és azabadtéri strandok látogathatóak lesznek. A Szegedi Sport és Fürdők Kft. létesítményeinek a megnyitását a szabályozási lehetőségekhez igazítja.

– A tegnapi bejelentés kapcsán a Sziksósfürdő Szabadidőközpont megnyitására lehetőségünk nyílt, ezért haladéktalanul megkezdtük a medence feltöltését. Az engedélyezési eljárások lefolytatását követően, azonnal nyitni fogunk

– mondta a SzegedMa megkeresésére Drégely Zoltán, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatója. Drégely úgy véli, a Sziksósfürdő Szabadidőközpont ideális kikapcsolódási és pihenőhely lehet a karantén utáni időszakban a szegedi lakosok részére, strandolásra, bográcsozásra, családi összejövetelekre.

Az ügyvezető igazgató elmondta, a Sportuszoda vonatkozásában jelenleg nem tudják, hogy mikor nyílik meg a lehetőség az újranyitásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.