Közélet

Új hírigazgató a Szeged Televíziónál és új hírportál indul Szegeden

Új hírigazgató a Szeged Televíziónál és új hírportál indul Szegeden

2020. március 10., kedd
Új hírigazgató a Szeged Televíziónál és új hírportál indul Szegeden

Az ATV korábbi műsorvezetője, Balogh Judit váltja a Hódmezővásárhelyre távozó Kozó Attilát.

Balogh Juditot szerződtette a Szeged Televízió a hírigazgatói pozícióra, Kozó Attilától megváltak. A televíziós újságíró korábban a Magyar Televíziónál és az RTL híradójában dolgozott, majd öt évig az ATV-t erősítette több politikai műsorban. A csatornától 2019 szeptemberében, közös megegyezéssel távozott. Hogy Szegedre mennyi pénzért szegődött el, az egyelőre nem derült ki. A Szeged Televízió eddigi főszerkesztője Kozó Attila Hódmezővásárhelyen folytatja, a néhány hete újraindult városi televízió vezetője lesz. Kozó 2014 óta irányította a Szeged Televíziót.

Úgy tudjuk, erősen döcög a szék Garai Szakács László, a szeged.hu főszerkesztője alatt is, mert messze elmarad a propilap olvasottsága az elvárttól, és az eddigi - egyébként kimagasló - szervilizmusa már kevés. Bár lehet, hogy épp ez a gond az önkormányzat üzenőfüzetével, de ez már más kérdés.

Kisházi főszerkesztő lesz

Szeged365 néven új hírportált indít Nemesi Pál korábbi független polgármesterjelölt, ezt ő maga jelentette be pár hete. A szegedi közéletre, sportra és programokra fókuszáló, politikai pártoktól független lap főszerkesztője Kisházi Sándor lesz.

A Szegeder gyűjtöget tovább

Szeged liberális körökben népszerű lapja, a Szegeder megújítaná a hírportált, de egyelőre elég lassan gyűlik a pénz.A vágyott 1 millió forintos összegből mindössze 83 ezer forint érkezett be a támogatóktól. Tehát még várni kell a vizuális megújulásra.

Mint azt korábban megírtuk

, lapunk SzegedmAPP néven mobiltelefonos applikáció fejlesztésébe kezdett,hogy megkönnyíthessük olvasóinknak a hírekhez jutást. Ezen dolgozunk, reményeink szerint nyáron már tesztelni lehet az appot.

(Kiemelt kép forrása: Balogh Judit Facebook-oldala)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.