Meteor

Többórás napsütés vár ránk vasárnap

Többórás napsütés vár ránk vasárnap

2020. március 28., szombat
Többórás napsütés vár ránk vasárnap

A többórás napsütés mellett vasárnap is gomolyfelhők képződnek, és szombat este még elsősorban az Északi-középhegység területén, a főváros körül és az Észak-Alföldön, vasárnap pedig a Dunától keletre és a Dél-Dunántúlon másutt is elszórtan zápor, néhol zivatar is előfordulhat.

Hajnalig általában mérsékelt marad a légmozgás, vasárnap azonban a Szécsény-Szeged vonaltól nyugatra megélénkül, sőt a Dunántúl nyugati és északi részein meg is erősödik az északnyugati szél, emellett pedig zivatar környékén is lehet átmeneti szélerősödés. Hajnalra főként Nógrád megyében és környékén ködfoltok képződhetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között alakul, de elsősorban az északi völgyekben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 14 és 19 fok között valószínű. MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.