Egészség

Szabadnapos mentősök élesztettek újra egy szegedi férfit

Szabadnapos mentősök élesztettek újra egy szegedi férfit

2020. március 15., vasárnap
Szabadnapos mentősök élesztettek újra egy szegedi férfit

Szombat délután összeesett egy hatvan év körüli férfi az egyik szegedi beváráslóközpont parkolójában, két szabadnapos mentős pedig azonnal a beteg segítségére sietett - derül ki az Országos Mentőszolgálat vasárnapi Facebook-bejegyzéséből.

"Egy férfi esett össze annak a szegedi bevásárlóközpontnak a parkolójában tegnap, ahol egyik szabadnapos bajtársunk is az autójához tartott. Azonnal a hatvan év körüli beteg segítségére sietett és megvizsgálta a férfit, akinél nem tapasztalt légzést. Ehhez egy rendőr is csatlakozott, aki szabadidejében szintén a mentőknél teljesít szolgálatot. A két szakember azonnal újraélesztésbe kezdett. Az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, a beteg már stabil állapotban fogadta a perceken belül kiérkező mentőket, akik végül kórházba szállíthatták a férfit." - olvasható a Facebook-bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.