Meteor

Sok napsütés lesz a következő napokban

Sok napsütés lesz a következő napokban

2020. március 15., vasárnap
Sok napsütés lesz a következő napokban

A leghidegebb órákban még többfelé fagypont körül alakul a hőmérséklet, de napközben több helyen 20 Celsius-fok közeli értékek lehetnek. A hétvégén csapadékosabbra fordul az időjárás, a hegyekben helyenként hózápor is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn

száraz idő várható, csak kevés fátyolfelhő zavarhatja a napsütést. A szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A leghidegebb órákban mínusz 7 és 0 fok között, napközben 10-15 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden

napközben általában több órára kisüt a nap. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és plusz 2, a maximumhőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

Szerdán,

csütörtökön és pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után napos idő várható, de elvétve nem zárható ki futó zápor sem. Szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 5, a legmagasabb hőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű.

Csütörtökön

a leghidegebb órákban 0 és plusz 6 fok között, napközben 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken

a legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Szombaton

egyre több helyen valószínű eső, zápor, néhol zivatar is lehet, majd estefelé néhol havas eső, hó is előfordulhatA leghidegebb órákban 2-8 fok lesz. Napközben 12-19 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap

megszűnik a tartós csapadék. Napközben már többnyire napos idő várható, de néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. A szél többfelé megerősödik. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 4-9 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben. MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.