Közélet

Már négy vajdasági áldozata van a koronavírusnak

Már négy vajdasági áldozata van a koronavírusnak

2020. március 30., hétfő
Már négy vajdasági áldozata van a koronavírusnak

Elhunyt a koronavírussal fertőzött negyedik vajdasági beteg – jelentette be hétfőn délelőtt Igor Mirović tartományi kormányfő – írja a 021.rs-re hivatkozva a Szabad Magyar Szó.

Az 1939-es születésű temerini nőt a Vajdasági Klinikai Központ fertőző osztályán ápolták. Mirović a friss vajdasági adatokat is ismertette. Ezek szerint a tartomány területén 147 fertőzöttet tartanak nyilván, a Vajdasági Klinikai Központban 42 pácienst kezelnek – olvasható a cikkben. – A kormány intézkedései beváltak a tartományban, ezt az is alátámasztja, hogy mindössze 13 olyan fertőzött van, aki 70 évesnél idősebb – mondta Mirović, aki hozzátette, hogy az elkövetkező időszakban az egészségügyi dolgozókra kell a legjobban odafigyelni, mert a fertőzöttek megközelítőleg 20 százaléka az ő soraikból kerül ki. Szerbiában eddig 15 halálos áldozatot követelt a koronavírus-járvány. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.