Egészség

Már 300 fertőzött van hazánkban, viszont nincs újabb áldozat

Már 300 fertőzött van hazánkban, viszont nincs újabb áldozat

2020. március 27., péntek
Már 300 fertőzött van hazánkban, viszont nincs újabb áldozat

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 300-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az eddigi 28 főről 34-re nőtt a gyógyultak száma is - közölte a kormányzati tájékoztató portál.

A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkibenjelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek.A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat. A hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma: 300 fő. Közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 286 magyar állampolgár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.