Közélet

Mága Zoltán is az otthonmaradásra biztat

Mága Zoltán is az otthonmaradásra biztat

2020. március 28., szombat
Mága Zoltán is az otthonmaradásra biztat

Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész is csatlakozott a #maradjotthon kampányhoz, és szombaton közzétett videóüzenetében arra buzdít, hogy a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet idején mindenki tartsa be az előírásokat.

Mága Zoltán felidézte, hogy családja figyelmeztetése ellenére hetekkel ezelőtt még ő sem vette komolyan a koronavírus jelentette veszélyeket, most azonban arra hívja fel a figyelmet, mindenki tartsa be az előírásokat, és aki teheti, maradjon otthon. Az egészségesnek tűnő emberek is lehetnek fertőzöttek, és másokat is meg tudnak betegíteni, anélkül, hogy tudnának róla - hangsúlyozta a muzsikus, aki arra kérte hallgatóit, hogy óvják az időseket és segítsék a rászorulókat. Mága Zoltán beszélt arról is, hogy New York-i útja után ő maga is önkéntes karanténba vonult, majd rövid beszédét hegedűszóval zárta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.