Közélet

Jószolgálati-díjra jelölték a szegedi bohócdoktorokat

Jószolgálati-díjra jelölték a szegedi bohócdoktorokat

2020. március 3., kedd
Jószolgálati-díjra jelölték a szegedi bohócdoktorokat

A szegedi Mosolykommandó Kórházi Bohócdoktor Szolgálatát jelölte idén a szakmai zsűri a 2020-as év Jószolgálati-díjára, akiknek a nagykövete idén Barabás Éva műsorvezető, és Molnár Ferenc Caramel énekesművész. 814 jelölés közül már csak két csapat maradt a jelöltek között, így nagy eséllyel szegediek vihetik el a díjat. A verseny nagyon szoros, ugyanis 1 000 000 forint is jár a megtisztelő cím viselésén kívül.

A hét nagy segélyszervezetből álló szakmai zsűri 2020január elején döntötta hivatásszerűen végzett szociális munka és a külhoni vándordíjkategóriákról, illetve az életműdíjról. Az önkéntes kategóriákban - a korábbi évekhez hasonlóan - a díj Facebook-oldalán indított közönségszavazással fog majd eldőlni,hogy ki legyen az év önkéntese és civil közössége, ezért a Mosolykommandó számít a szegediek segítségére is a szavazásban. Szavazni március 12-ig lehet a

http://www.joszolgalatdij.hu/hirek/szavazzon-kik-legyenek-a-joszolgalatdij-idei-onkentesei

oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.