Közélet

Dalszerző pályázatot hirdet a Csongrád megyei rendőr-főkapitányság

Dalszerző pályázatot hirdet a Csongrád megyei rendőr-főkapitányság

2020. március 6., péntek
Dalszerző pályázatot hirdet a Csongrád megyei rendőr-főkapitányság

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az ORFK Ügyeleti Főosztályának támogatásával országos pályázatot hirdet vállalkozó kedvű fiataloknak és idősebbnek. A szervezők a 112-es segélyhívó számot népszerűsítő program készülő kampánydalának „zenei csúcspontjára” várnak a program fő üzenetét magában foglaló megoldásokat.

Olyan figyelemfelhívó üzenetet keresnek 4 (refrénszerű) sorban, magyar nyelven megfogalmazva, amelynek szövege ritmusos, könnyen megjegyezhető, kapcsolódik a 112-es segélyhívó alkalmazásához, a szervezetek segítő munkájához, és beilleszthető a végleges dalszövegbe. A készülő dal szerkezeti szempontjai szerinti katartikus rész (azaz a 4 refrénszerű sor) lehetőség szerint tartalmazza az alábbi kulcsszavakat: „112”, „vészhelyzet,” „azonnal”, „segélyhívó/segítség/segíthetünk, „élet”, „hívd”, „bizalom”, „felelősség”, „túlélés”, „rendőr”, „mentő”, „tűzoltó”. Pályázni kizárólag saját alkotásokkal lehet! Az ebből eredő esetleges jogi vitákért a pályázat kiírója nem vállal felelősséget. A www.bulisbiztonsag.hu oldalról letöltött, kék tollal kitöltött majd beszkennelt szerzői jognyilatkozatot mellékletként kell a pályázati anyaghoz csatolni. A teljes 112-es kampánydal a szegedi születésű

Tandi Flóra

pop/crossover énekesnő „

#5050 eQuality

” című harmadik koncepció-albumán szerepel majd, amelyen kiemelt szerepet kap az egyenlőség és az egyenjogúság témája az élet minden területén. 1 album, ami 12 dalt ölel fel, ezzel is kiemelve a kampány fő irányvonalát. A szakmai zsűri által kiválasztott győztes „alkotás” szerzője nemcsak értékes ajándékokat vehet át, de abban is része lesz, hogy pályaműve helyet kap az albumon, amelyen neves magyar és nemzetközi énekesek is szerepelnek.

A nevezéshez csupán az alábbiak szükségesek:

- 4 soros SAJÁT dalszöveg - kitöltött és aláírt szerzői jognyilatkozat - saját név és életkor megadása, - e-mail cím és telefonos elérhetőség feltüntetése. A pályázatokat a

CSMRFK Bűnmegelőzési Osztály

ának címezve a

barka@csongrad.police.hu

email címre, vagy postai úton a 6722 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22-24. címre kell elküldeni. A beküldési határidő:

április 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.