Hírzóna

Bolgár és montenegrói autótolvajt fogtak Csongrádban

Bolgár és montenegrói autótolvajt fogtak Csongrádban

2020. március 2., hétfő
Bolgár és montenegrói autótolvajt fogtak Csongrádban

A magyar rendőrök a spanyol és a német hatóságok által körözött járműveket foglaltak le Csanádpalotán és Röszkén - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy bolgár férfi jelentkezett kilépésre február 29-én 5 óra 30 perckor egy spanyol honosságú személyautó vezetőjeként a Csanádpalotán. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a Toyota RAV4 típusú gépkocsi rendszáma egy másik járműhöz tartozik. Az eredeti adatok alapján a SUV-ta spanyol hatóságok körözik. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon. Néhány órával később a röszkei autópálya-határátkelőhelyen akarta elhagyni az országot egy montenegrói állampolgárságú férfi az általa vezetett német honosságú Mercedes A180 típusú személyautóval. Az ellenőrzés megállapította, hogy a jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a német hatóságok keresik. A nyomozók a 17 millió forint összértékű gépkocsikat lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.