Sport

Szegeden is elkezdődik a "focitavasz"

Szegeden is elkezdődik a "focitavasz"

2020. február 7., péntek
Szegeden is elkezdődik a "focitavasz"

A Haladás elleni gól nélküli idegenbeli tavaszi rajt után a Gyirmót ellen hazai pályán is folytatja a szezont a Szeged-Csanád GA NB II-es labdarúgócsapata.

A tabellán 13. helyezett szegediek ellenfele, a Gyirmót FC-Győr a szezon előtt az élvonalba jutást tűzte ki célként. Ehhez képest a több korábbi élvonalbeli játékost soraiban tudó csapat egyelőre távol áll a célkitűzésétől, lévén a 6. helyen állnak és 8 pontra vannak a feljutást érő második helytől. A két csapat ősszel Gyirmóton találkozott egymással, akkor 0–0-ás döntetlent játszottak. A kisalföldiek az előző fordulóban a Siófok ellen játszottak hazai pályán és meglepően simán, 3–1-re kikaptak. A szegediek vezetőedzője, Joao Janeiro szerint a gyirmótiak veresége feltüzelheti az ellenfelet, de csapatában is ott a potenciál. – A Gyirmót egyike a legerősebb csapatoknak a bajnokságban. Biztos vagyok benne, hogy fájt nekik a 3–1-es hazai vereség, de ez a bajnokság ilyen, ha valaki hibázik, azt megbüntetik az ellenfelek. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, de nekünk is megvannak a fegyvereink, az elképzelésünk és hiszünk az elvégzett munkában. Számítunk a közönségre is, mint mindig. Itt szeretném megköszönni a Haladás elleni, idegenbeli fantasztikus szurkolást is! –nyilatkozta a tréner. A Szeged-Csanád GA–Gyírmót FC Győr mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Szent Gellért Fórumban.

Nyereményjáték!

Játsszon velünk és nyerjen páros belépőjegyet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Gyirmót FC Győr NB II-es labdarúgó-mérkőzésre! Ossza meg ezt a cikket Facebookon, és a mi bejegyzésünk alá kommentelje, hogy megosztotta. A megosztók között sorsoljuk ki a tiketteket!

     

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.