Krimi

Sorozatbetörőt fogtak Szegeden

Sorozatbetörőt fogtak Szegeden

2020. február 25., kedd
Sorozatbetörőt fogtak Szegeden

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki egyebek mellett szerszámgépeket vitt el több szegedi ingatlanból. Lopás miatt indult ellene eljárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető idén februárban összesen hét ingatlanba ment be Szegeden. A 43 éves férfi többek között egy nagy értékű távcsövet, kézi szerszámgépeket, valamint egy légpuskát vitt el, csaknem félmillió forint értékben. A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a gyanúsított részletes beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy az eltulajdonított tárgyakat eladta. Ellene üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a nyomozók őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.