Sport

Pick Szeged: 2023-ig hosszabbított Radivojevics

Pick Szeged: 2023-ig hosszabbított Radivojevics

2020. február 7., péntek
Pick Szeged: 2023-ig hosszabbított Radivojevics

Meghosszabbította szerződését a gyorsan közönségkedvenccé váló szerb játékos, Bogdan Radivojevics – jelentette be a MOL-Pick Szeged pénteken.

Radivojevics nyáron érkezett a szegedi klubhoz, bemutatkozása annyira jól sikerült, hogy a 2019-2020-as Bajnokok Ligája-kiírásban szeptember hónap játékosává választották. A BL-ben ő a Pick legeredményesebb játékosa 54 góllal, ezek közül a legtöbbet, 11-et a Flensburg elleni hazai pályán, a 28–28-as döntetlennel végződő mérkőzésen dobott.

Nemzeti színekben a januárban svéd–norvég–osztrák közös rendezésű Európa-bajnokságon is pályára léphetett Fehéroroszország, Montenegró és a tornán ezüstérmes Horvátország ellen, azonban ott egy pontot sem tudtak szerezni a csoportkörben. Radivojevics a három találkozón 15 gólt szerzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.