Hírzóna

Mobilt és biciklit lopott egy tolvaj Vásárhelyen

Mobilt és biciklit lopott egy tolvaj Vásárhelyen

2020. február 26., szerda
Mobilt és biciklit lopott egy tolvaj Vásárhelyen

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a 32 éves férfival szemben, aki egy mobiltelefont, illetve egy kerékpárt lopott el a városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövetőfebruár 7-én reggel, kávézás közben lett figyelmes az egyik asztalon felejtett készülékre. Egy óvatlan pillanatban zsebre tette a telefont, majd távozott a szórakozóhelyről. Két nappal később a férfi a belvárosban sétált, ahol felfigyelt egy élelmiszerbolt előtt lévő lezáratlan kerékpárra. Felült rá, majd eltekert a kétkerekűvel. A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akitől lefoglalták az eltulajdonított mobiltelefont és a kerékpárt is, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ellene üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.