/

Erre számítsunk a megye határátkelőin a következő napokban

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul február 14. és február 16. között Csongrád megyében.

A hétvégén, a közúti határátkelőhelyeken a szokásos személyforgalommal kell számolni. Pénteken a kilépő irányban, illetve vasárnap belépő irányban lehet várakozás, amelynek mértéke egyes időszakokban a személyforgalomban akár 30-60 perc is lehet, illetve a buszforgalomban akár a 120 percet is elérheti.  A teherfogalomban február 14-én és február 15-én a kamionstopot megelőzően és jövő héten hétfőn hajnaltól alakulhat ki nagyobb forgalom és várakozás.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen pénteken a kilépő irányban a személygépjárművek és a buszok tekintetében 30-60 perces, esetenként 120 perces várakozás kialakulásával számolnak. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Kübekházán, Tiszaszigeten, valamint Ásotthalmon és a röszkei közúti határátkelőhelyen a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban mindkét irányban.

Csanádpalotán a tehergépjárművek tekintetében kilépő és belépő irányban 60-180 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében elsősorban belépő irányban 30-60 perces várakozással számolnak.

Nagylakon a tehergépjárművek esetén 30-60 perc várakozás alakulhat ki mindkét irányban.

Előző sztori

Nem mindennapi operabemutatóval készül a Szabadtéri

Következő sztori

Francia kadétok gyakorlatoztak Vásárhelyen

Legutóbbi hasonló cikkek