Hírzóna

Széklábbal verte élettársát egy részeg férfi egy Szeged melletti faluban

Széklábbal verte élettársát egy részeg férfi egy Szeged melletti faluban

2020. január 27., hétfő
Széklábbal verte élettársát egy részeg férfi egy Szeged melletti faluban

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványára a bíróság letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki a múlt héten életveszélyes sérüléseket okozott élettársának - közölte a vádhatóság.

A megalapozott gyanú szerint a Szeged környéki faluban élő férfi január 19-én a közösen használt házukban nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott élettársával együtt. A férfi az alkohol hatására agresszívvé vált és ezidáig nem tisztázott okból a hálószobában bántalmazni kezdte a sértettet, akit falnak lökött, majd egy széklábbal testszerte több alkalommal megütött. A bántalmazás befejezését követően a sértett az udvarra ment, ahol összeesett. A gyanúsított egy idő elteltével utánament, majd bevitte és az ágyra fektette, azonban ittas állapotából adódóan elaludt. Amikor felébredt, látva a sértett állapotát, részére mentőt hivatott.

Az életveszélyes állapotban levő, testszerte többszörös sérüléseket, töréseket szenvedő sértettet kórházba szállították, gyógykezelését megkezdték.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye, az eljárás meghiúsításának veszélye, továbbá a bűnismétlés veszélye okán indítványozta a letartóztatás egy hónapra történő elrendelését.

A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte a kényszerintézkedést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.