Meteor

Meleg idővel kezdődik a február, majd erős lehűlés érkezik

Meleg idővel kezdődik a február, majd erős lehűlés érkezik

2020. január 31., péntek
Meleg idővel kezdődik a február, majd erős lehűlés érkezik

Enyhe idővel kezdődik a február, többfelé 15 fok körüli meleg is lehet. Emellett viszont sokszor lesz erős a szél, helyenként eső is várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Szombaton

, február elsején napközben változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, helyenként alakulhat ki eső, zápor, majd estefelé nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és főként északnyugaton eshet az eső. A légmozgás élénk, délnyugaton nagy területen erős lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a maximumhőmérséklet plusz 8 és 15 fok között valószínű.

Vasárnap

eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Szórványosan alakulhat ki eső, zápor. A szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet plusz 1 és 8, a legmagasabb plusz 10 és 15 fok között alakul.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=-Wa90rqzBqU  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.