Közélet

Lemondott Kiszombor polgármestere

Lemondott Kiszombor polgármestere

2020. január 29., szerda
Lemondott Kiszombor polgármestere
Lemondott Kiszombor polgármestere, Szegvári Ernőné – számolt be a Rádió 7 a Makóhíradó híre alapján. A portál az indokkal összefüggésben annyit közölt, a településvezető vélhetően a képviselő-testület három tagjától eredő, a választások óta állandósult, gátlástalan támadások miatt döntött így.

A cikkben kiemelik, a keddi, "óvodás hangulatú" testületi ülés legalább fele a Hárman a változásért csoport két tagjának nagyrészt értelmetlen közbevetéseivel telt el, ami szinte lehetetlenné tette azt a precíz munkát, ami az elmúlt években jellemezte a kiszombori önkormányzatot. Szegváriné az ülést követően jelentette be a lemondását.

A politikus évek óta irányítja már a települést, 2014-ben Pintér Sándor belügyminiszter ki is tüntette példás munkájáért. 1991-től 2002-ig pénzügyi vezetőként dolgozott a helyi községházán, de amikor elődje, Nagy Tibor meghalt, a falubeliek biztatására, függetlenként pályázta meg a tisztséget.

A portál megjegyezte: Szegvári Ernőné a faluban született, szereti Kiszombort, vezetésével nyugodt építőmunka zajlott az elmúlt években. Távozásával egy tapasztalt, hozzáértő polgármestert veszít a település.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.