Sport

Korábbi román bajnokkal játszik a Szeged-Csanád GA

Korábbi román bajnokkal játszik a Szeged-Csanád GA

2020. január 8., szerda
Korábbi román bajnokkal játszik a Szeged-Csanád GA
Mint ismeretes, a Szeged-Csanád GA pénteken Törökországba utazik edzőtáborba, ahol a tervek szerint négy edzőmeccset játszik majd. Fény derült az ellenfelek kilétére: német és norvég együttesekkel, valamint egy korábbi román bajnokkal mérheti össze tudását a csapat.

Elsőként a norvég másodosztályban szereplő Raufoss IL lesz a szegediek ellenfele, majd az egykori keletnémet bajnok FSV Zwickau ellen gyakorolhatnak. A harmadik törökországi összecsapáson az a román Astra Giurgiu lesz az ellenfél, amely 2016-ban megnyerte a román bajnokságot. Az edzőtábort a német harmadosztályban szereplő SV Meppen ellen zárják Joao Janeiro tanítványai. A klub tervei szerint a bajnoki rajtot megelőzően még a listavezető MTK Budapesttel is megmérkőznek január 26-án, Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.