Hírzóna

Hamis receptekkel akart gyógyszerhez jutni Szentesen, keresik a rendőrök - videó!

Hamis receptekkel akart gyógyszerhez jutni Szentesen, keresik a rendőrök - videó!

2020. január 16., csütörtök
Hamis receptekkel akart gyógyszerhez jutni Szentesen, keresik a rendőrök - videó!

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki hamis recepteket felhasználva akart gyógyszerekhez jutni több belvárosi patikában Szentesen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Szentesi Rendőrkapitányság hamis magánokirat felhasználásának vétsége gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A gyanú szerint az elkövető 2019. november 8-án 13 óra és 14 óra között összesen három belvárosi patikában akart hamis recepttelvényköteles gyógyszert kiváltani. Az egyik helyen sikerrel járt, míg a másik két üzletből vásárlás nélkül távozott, miután az alkalmazottak kételkedtek a recept hitelességében. https://www.youtube.com/watch?v=6lS8a9Q3psE&feature=emb_logo A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth Lajos u. 43.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanúzöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.