Hírzóna

Cserbenhagyás miatt indult eljárás egy sofőr ellen Csongrádon

Cserbenhagyás miatt indult eljárás egy sofőr ellen Csongrádon

2020. január 12., vasárnap
Cserbenhagyás miatt indult eljárás egy sofőr ellen Csongrádon

A Csongrádi Rendőrkapitányságon cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 57 éves gépjárművezetővel szemben, aki egy anyagi káros balesetet követően elhagyta a helyszínt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető január 9-én 7 óra körül személyautójával közlekedett a 4519-es számú úton, Csanytelek irányából Csongrád felé. Egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol érintőlegesen nekiütközött egy szemből, szabályosan érkező gépjárműnek. Az okozó a balesetet követően a helyszínről megállás nélkül elhajtott, és nem győződött meg arról, hogy történt-e személyi sérülés. A csongrádi rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, ellene cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.