Sport

Bodó Richárd játéka még kérdéses az Eb-n

Bodó Richárd játéka még kérdéses az Eb-n

2020. január 3., péntek
Bodó Richárd játéka még kérdéses az Eb-n

Bodó Richárd és Lékai Máté játéka továbbra is bizonytalan az egy hét múlva kezdődő olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokságon.

A magyar szövetség honlapjának csütörtöki híradása szerint Bodó váll-, Lékai pedig térdsérülése utáni rehabilitációját végzi, ezért a Szeged balátlövőjének és a Veszprém irányítójának részvétele is kérdéses a kontinenstornán. Mindkét játékos több vizsgálaton átesett már, ám jelenlegi állapotuk alapján nem mondható biztosra a részvételük. A végső döntést a további edzésterhelés és a kezelések, vizsgálatok alapján hozzák meg a szereplésükkel kapcsolatban. Klubja, a MOL-Pick Szegedhonlapján Bodó elmondta, rengeteg kezelésen vett részt, gyógytornára járt és edzett is, vagyis mindent megtett, hogy rendbe jöjjön a sérülése. "Alakul a vállam, egyre jobb állapotban van. Hogy játszom-e az Európa-bajnokságon, a napokban dől el, mert lesz még egy komoly orvosi konzílium. Nem tudok jósolni, hogy minden rendben lesz-e, de természetesen szeretnék játszani" - mondta. A magyar válogatott szombaton 16 órától Győrben felkészülési mérkőzést játszik Csehországgal. Az Európa-bajnokság malmői csoportjában jövő szombaton Oroszországgal, január 13-án az olimpiai és világbajnok Dániával, végül 15-én Izlanddal találkozik. A középdöntőbe az első két helyezett jut.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.