Közélet

70 éve lett önálló Szatymaz – méltó módon ünnepelnének

70 éve lett önálló Szatymaz – méltó módon ünnepelnének

2020. január 11., szombat
70 éve lett önálló Szatymaz – méltó módon ünnepelnének

Az előző önkormányzati ciklusban nagyon sok tervezett fejlesztést, beruházást, rekonstrukciót sikerült megvalósítani Szatymazon – mondta a Délmagyarországnak évértékelőjében Barna Károly, a település újrázó polgármestere.

– Ha csak a legnagyobb fejlesztéseket sorolom fel, akkor fontos, hogy több mint 4 kilométer belterületi utat építettünk, felújítottuk a Szent István Katolikus Általános Iskola épületét, kibővítettük az óvodát, felújítottuk a régi kerékpárutat, és több mint 2 kilométeren újat is építettünk – mondta Barna Károly. Szatymaz újraválasztott polgármestere mégis arra a legbüszkébb, hogy a beruházások és felújítások mentén a közösségi élet is gazdagodott. Utcaközösségek alakultak, a civil szervezetek is aktív részesei voltak az eseményeknek. Frissen átadott sportpark avatásán munkahelyi kollektívák, brigádok, baráti társaságok, civil szervezetek vettek részt. Az óvoda udvarának átalakítása során is nagyon sok közösség, szülő, sportoló mozdult meg. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Frank Yvette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.