Közélet

Újabb angyali segítség érkezett Makóra

Újabb angyali segítség érkezett Makóra

2019. december 16., hétfő
Újabb angyali segítség érkezett Makóra

A makói Angyalsóhaj Alapítvány folyamatosan támogatja a rászorulókat, vasárnap az Erzsébet-házban adtak át újabb ajándékokat - számolt be a Rádió 7.

Vargáné Szalados Klára, a civil szervezet kuratóriumi tagja a rádiónak elmondta: az általuk szervezett sütikóstolón 175 ezer forint folyt be, a számlaszámukra pedig közel 300 ezer forint érkezett. A pénzből az Erzsébet-házba vásároltak olyan mozgásfejlesztő eszközöket, amelyek a sérültek gondozásához elengedhetetlenek. Emellett a városban több helyszínen gyűjtőpontokat alakítottak ki és ahová közel 400 ezer forint értékben érkezett játék, ruha és tartós élelmiszer, amelyeket vasárnap adtak át sérültekkel foglalkozó szervezetek, intézmények részére. Az Erzsébet-házban vasárnap be is mutatták többek között a speciális szobakerékpárt, illetve azon hatalmas labdákat, melyek a mozgáskoordinációt segítik. Az egyik megajándékozott intézmény, a Pápay Endre iskola tanulói karácsonyi műsorral köszönték meg a támogatást. Az ajándékokat az alapítvány fővédnöke, Farkas Éva Erzsébet polgármester adta át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.