Közélet

Számos fejlesztés valósult meg Algyőn

Számos fejlesztés valósult meg Algyőn

2019. december 30., hétfő
Számos fejlesztés valósult meg Algyőn

Jelentős fejlődés történt a Tisza-parti nagyközségben 2019-ben, ahol jövő nyáron vízilabda-medencét, ősszel pedig jégkorongcsarnokot avathatnak - írja a Délmagyar.

Új kikötők, óvodabővítés, a polgármesteri hivatal és az or­vosi rendelő korszerűsítése, a Civilház modernizálása – csak néhány azokból, amit 2019 hozott az algyőieknek. Molnár Áron polgármester szerint igazi fejlesztési dömping volt a településen. Mint mondta, a legtöbbet a TOP-os pályázatok tették lehetővé, de emellett önerőből is számos beruhá­zást valósítottak meg, például járdák és utak újultak meg. Kiderült, tovább emelkedett a községben élők száma, már 5500-nál is többen laknak Al­győn. Molnár Áron szerint a magas színvonalú intézményrendszer, valamint az infrastruktúra és a támogatások is vonzóak a többgyermekes családoknak, továbbá a fiatalokat is számos intézkedés segíti. Ilyen a 100 ezer forintos babatámogatás, valamint a bérletidíj-mentes fecskelakások is. A polgármester célja a hatezres lélekszám elérése. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.