Közélet

Példás közösségi összefogással segítették a kóbor szegedi kutyákat és macskákat

Példás közösségi összefogással segítették a kóbor szegedi kutyákat és macskákat

2019. december 16., hétfő
Példás közösségi összefogással segítették a kóbor szegedi kutyákat és macskákat

Példás közösségi összefogás eredményeképp háromszázezer forint gyűlt össze a kóbor kutyák és macskák mentésével foglalkozó szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány javára.

A Gyulán alapított, de ma már Szegeden alkotó rockzenekar, a Colmena együttes és más adakozók példás összefogásának köszönhetően anyagi segítséget kapott a szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány. "A mai napon átadtuk a RedruM Tattoo Szeged, a SunCity Booking, a Balkan Shadows, a Five More Minutes, a Városi Rock Klub és jó magunk adományát" - közölte közösségi oldalán a Colmena zenekar, amely azt is hozzátette: "óriási köszönet azoknak, akik hozzájárultak egy tetoválással vagy egy támogatói koncertjeggyel ehhez a kezdeményezéshez".

A jótékonysági gyűjtés során háromszázezer forint gyűjt össze. A pénz a kóbor kutyák és macskák mentésével foglalkozó szegedi Tappancs Állatvédő Alapítványhoz került. A civil szervezet anyagi helyzete kilátástalan: a jövő évi működésükhöz is még hatmillió forint hiányzik. Az alapítvány működését többféleképpen is lehet támogatni, akár SMS-sel is. Bővebb információk

ERRE

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.