Közélet

Öngyilkosságot kísérelt meg Portik Tamás a börtönben

Öngyilkosságot kísérelt meg Portik Tamás a börtönben

2019. december 19., csütörtök
Öngyilkosságot kísérelt meg Portik Tamás a börtönben

Öngyilkosságot kísérelt meg börtöncellájában Portik Tamás, akit a Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtással vádolnak – tudta meg a Blikk.

Portik két egymást követő napon is megpróbált végezni magával, első alkalommal az ereit próbálta felvágni, másodszor pedig az orvosi ellátáskor kapott varratokat tépte le a kezéről. A bűnöző életét a fegyőrök ébersége mentette meg, akik azonnal észlelték, hogy baj van, ezért rátörték a zárkaajtót. Az olajszőkítésben élen járó Energol Rt. egyik egykori irányítója kórházba került. Miután szakszerűen ellátták a sebeit, visszaszállították a börtönbe, ahol egy egyszemélyes cellában van. Itt a nap 24 órájában kamerák figyelik minden mozdulatát – írja a Blikk. – Nem tudom cáfolni lapjuk értesülését, ügyfelem kérésére azonban többet nem szeretnék erről mondani – mondta lapunknak dr. Bolyai János ügyvéd. Kérdésünkre a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága azt közölte, a fogvatartottakkal kapcsolatban nem adhatnak információt. Már hosszú ideje sejthető volt, hogy mentálisan nincs rendben Portik, a külsejére korábban mindig gondosan ügyelő férfi a bírósági tárgyalásokon nagyon ápolatlanul jelent meg. A teljes tartalom

IDE

kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.