Közélet

Kis balerinák tették szebbé a karácsonyt a vásárhelyi Csodaházban

Kis balerinák tették szebbé a karácsonyt a vásárhelyi Csodaházban

2019. december 21., szombat
Kis balerinák tették szebbé a karácsonyt a vásárhelyi Csodaházban

A vásárhelyi Komplex Dance Stúdió kis balerinái tették szebbé a Csodaház halmozottan sérült ellátottjainak ünnepét karácsonyi műsorukkal - számolt be a Rádió 7.

Preczerné Kobelák Szilvia, a stúdió vezetője a rádiónak elmondta, hogy táncprodukcióval és adománnyal érkeztek az intézménybe. Horváth Zoltán, a Hódmezővásárhelyi Futball Club elnöke hozzátette, ők az évzáró fesztiváljukon Szeretetcsoki akciót hirdettek, amelyre játékokat, plüssöket, ruhaadományokat hoztak a hozzájuk járó gyerekek és szüleik, ezt vitték el a Csodaház gondozottjainak. Bálint Gabriella, a Kapcsolat Központ főigazgatójának közlése szerint az intézmény alapítványának kuratóriuma dönt majd arról, mire fordítsák a pénzbeli felajánlást, de a cél valamilyen fejlesztő eszköz megvásárlása lesz. Preczerné Kobelák Szilvia, a Komplex Dance Stúdió vezetője emlékeztetett arra, ez is azon alkalmak egyike volt, amikor hagyományaikhoz híven gyerekek táncoltak gyerekekért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.