Hírzóna

Két nappal tovább használhatók a decemberi helyközi bérletek

Két nappal tovább használhatók a decemberi helyközi bérletek

2019. december 7., szombat
Két nappal tovább használhatók a decemberi helyközi bérletek

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium döntése nyomán a 2019 decemberére szóló dolgozó- és tanuló bérletekkel egészen 2020. január 7-ig lehet utazni a vasúti és közúti közlekedési szolgáltatók helyközi járatain - tájékoztatta a tárca szombaton az MTI-t.

Emlékeztetnek arra, hogy a havi bérletek rendes érvényessége a következő hónap ötödik napjáig tart. Mivel januárban ez vasárnapra esik, a problémamentes évkezdés, a pénztári várakozási idők csökkentése érdekében a tárca két nappal meghosszabbítja a decemberi bérletek érvényességét - közölték. Magyarázatképpen hozzáfűzik, hogy a téli szünet után egyszerre térnek majd vissza a diákok az iskolákba, az ünnepi szabadságolásokat követően a munkavállalók a munkahelyükre, és emiatt tömeges vásárlási igényekre lehet számítani.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.