Hírzóna

Két külföldi gépkocsifeltörőt csíptek nyakon Szegeden

Két külföldi gépkocsifeltörőt csíptek nyakon Szegeden

2019. december 7., szombat
Két külföldi gépkocsifeltörőt csíptek nyakon Szegeden

A szegedi rendőrök elfogtak két külföldi férfit, akik több járműből tulajdonítottak el szerszámokat, szerszámgépeket és használati tárgyakat mintegy 4 millió forint értékben a Tisza-parti városban. Lopás miatt kell felelniük - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 31 éves gyanúsított november 14-e és december 5-e közötti időszakban nyolc alkalommal egyedül, majd három esetben 23 éves társával együtt tört fel autókat Szegeden. A gépjárművekből szerszámokat, szerszámgépeket, laptopot, valamint készpénzt tulajdonítottak el több mint 4 millió forint értékben. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket december 5-én tetten értek, miközben újabb bűncselekményt kíséreltek meg elkövetni. Elfogásukat követően előállították őket a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás. A rendőrök kihallgatásukat követően őrizetbe vették a gyanúsítottakat és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.