Közélet

Képzőművész rendőr alkotásaiból nyílt tárlat Szegeden

Képzőművész rendőr alkotásaiból nyílt tárlat Szegeden

2019. december 17., kedd
Képzőművész rendőr alkotásaiból nyílt tárlat Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársának képzőművészeti munkáiból nyílt kiállítás „My Fractal Universe” címmel a hétvégén Szegeden. Horváthné Cserfalvi Ibolya fraktálképeit december végéig tekintheti meg a közönség.

A Közrendvédelmi Osztály századosa ötévvel ezelőtt kezdett fotózni, majdaz idei év elején találkozott egydigitális képzőművészeti technikával és beleszeretett afraktálképekbe. Néhány hónap alatt – ahogy ő fogalmaz - a hobbiból komoly szenvedély lett, és minden szabad percét ez tölti ki. A képek minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a művészt a szegedi Közéleti Kávéház keretein belül felkérték, mutassa be alkotásait. Az újdonsült grafikus a kiállításra mintegy húsz digitális képpel készült, amelyeket nemrég mutattak be a Földvári utcai galériában. A kiállítást Nagy Károly Vinkler-díjas festő- és grafikusművész nyitotta meg. A tárlat december végéig látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.