Közélet

Ismét lehet pályázni az ország legszebb betleheme címre 

Ismét lehet pályázni az ország legszebb betleheme címre 

2019. december 1., vasárnap
Ismét lehet pályázni az ország legszebb betleheme címre 

Ismét kiírta a Magyarország legszebb betleheme elnevezésű pályázatát a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Hungarofest, a nyertes terveket 2020-ban is megvalósítják.

A pályázatokat 2020. január 6-án éjfélig várják a

magyarorszagbetleheme@hungarofest.hu

e-mail címre - tájékoztatta az MTÜ az MTI-t. Az ország legszebb betlehemének címére pályázhat magánszemély, alkotó, civil közösség és városi önkormányzat is. A pályázat kiírói arra biztatják a jelentkezőket, hogy használják fel az adott település, lakókörnyezet sajátosságait, népszokásait, a hagyományos betlehem elemeit, a tájegységre jellemző tárgyi és építészeti elemeket. Fontos szabály, hogy a pályázónak rendelkeznie kell a betlehem felállítási helyszínének befogadó szándéknyilatkozatával. A további feltételek a

www.mtu.hu

, a

www.hungarofest.hu

és a

www.kormany.hu

oldalon olvashatók. A három győztes pályázó - amelyeket szakmai zsűri választ ki - milliós, félmilliós, illetve negyedmillióforintos nyereményekben részesül.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.