Hírzóna

Befejeződött az üdülőterület korszerűsítése a Körös-torokban Csongrádon

Befejeződött az üdülőterület korszerűsítése a Körös-torokban Csongrádon

2019. december 24., kedd
Befejeződött az üdülőterület korszerűsítése a Körös-torokban Csongrádon

Mintegy 300 millió forintból korszerű látogatóközpont, rendezvénytér épült, valamint megújult az üdülőterületi úthálózata Csongrádon, a Körös-torokban - tájékoztott Bedő Tamás polgármester az MTI-t.

A Hármas-Körös és a Tisza összefolyása Csongrád térségének fontos turisztikai attrakciója. A Körös-torok tengerpartra emlékeztető homokpadja, sokak szerint a legszebb folyó menti strand az egész országban. A beruházás a Körös-torok egyedülálló természeti adottságaira alapozva elősegíti, hogy az üdülőterület egy egységes arculattal rendelkező komplex turisztikai attrakcióvá váljon. A fejlesztés keretében korszerűsítették az üdülőterület alap infrastruktúráját, valamint kiszolgáló egységeit. Egy látogatóközpont kialakításával, valamint a Körös-toroki Napok helyszínének és biztonságtechnikai eszközeinek fejlesztésével bővült a szolgáltatások köre. A fejlesztés eredményeként az üdülőterület úthálózata új burkolatot kapott, felújították a lépcsőlejárókat, rendezvényteret alakítottak ki, a tájba illeszkedő mosdókonténereket telepítettek, a kerékpárosok számára pedig kibővített és felújított biciklitároló áll rendelkezésre. Új utcabútorok és információs táblák szolgálják a vendégek kényelmét és tájékozódását, a látogatók biztonságát kamerarendszer garantálja.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.