Sport

Újabb döntetlent ért el a Szeged-Csanád GA

Újabb döntetlent ért el a Szeged-Csanád GA

2019. november 27., szerda
Újabb döntetlent ért el a Szeged-Csanád GA

Az MTK után Soroksáron is pontot szereztek a szegediek.

Mindkét csapaton érződött, hogy még nem játszottak korábban ebben az összeállításban - a szegedieknél három alapember, Alexandar Jovanovics, Germán Tamás és Varga Szabolcs nem lehetett ott a csapatban sérülés miatt. Sok szabálytalanság és kevés helyzet jellemezte az első félidőt, de gól nem született. A második félidőbena szegedi kapusnak több bravúrt is be kellett mutatnia, de gólt nem kapott, így maradt a 0-0-ás döntetlen.

SOROKSÁR SC–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0–0 Haraszti út, Szamosi Mihály Sporttelep, 200

néző.

Vezette:

Takács János (Szécsényi István, Szilágyi

Norbert) SOROKSÁR:

Abu – Molnár R., Takács Zs., Gyömbér, Pászka – Derekas (Csernik, a szünetben) – Huszák, Misics – Orosz M. (Gárdos, 70.), Korozmán K., Szerető (Pócsik, 84.)

Vezetőedző:

Lipcsei Péter

SZEGED:

Takács J. – Kárász, Tóth G., Deák I., Mohl – Zvara, Oláh G., Pongrácz (Cigan, 72.) – Sóron (Bitó, 61.), Kóródi N. – Andorka (Gajdos, a szünetben).

Vezetőedző:

Joao Janeiro

MESTERMÉRLEG Lipcsei Péter:

– Az első félidőben mind a két csapat óvatosan futballozott. A folytatásban azonban több ziccerünk is akadt, amelyeket értékesíteni kellett volna. Ez már a sokadik olyan mérkőzésünk, amelyen rengeteg helyzetet hagytunk ki.

Joao Janeiro

: – A szempontunkból keveréke volt a mérkőzés az akaratnak és a szerencsének. Többet vártam a csapattól, a Soroksárnak volt három-négy nagyon nagy helyzete, így a döntetlen számunkra kedvező. A Szeged szombaton a Vác ellen ismét idegenben játszik bajnokit Balassagyarmaton 13 órától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.