Hírzóna

Többet nem fog lopni a szegedi biciklitolvaj

Többet nem fog lopni a szegedi biciklitolvaj

2019. november 28., csütörtök
Többet nem fog lopni a szegedi biciklitolvaj

A rendőrök a bejelentést követően egy napon belül elfogtak egy helybeli férfit, aki a megalapozott gyanú szerint két biciklit tulajdonított el Szegeden. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 44 éves gyanúsított november 23-án éjszaka bement az egyik szegedi lépcsőházba, ahonnan elvitt egy lezárt kerékpárt. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, amelynek során a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársaival együttműködve, rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A terheltet kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A helybeli férfinél tartott kutatás alkalmával megtalálták a keresett kétkerekűt és lefoglaltak egy másik biciklit is, amit a gyanú szerint szintén lopott. A rendőrök az egyik kerékpárt visszaadták tulajdonosának, a másik gazdáját azonban még keresik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.