Közélet

Puzsér Róbert és Halott Pénz is Szegedre érkezik

Puzsér Róbert és Halott Pénz is Szegedre érkezik

2019. november 10., vasárnap
Puzsér Róbert és Halott Pénz is Szegedre érkezik

Novembertől útjára indul a JATE Sikersztorik második évada, ahol közismert személyekkel és izgalmas témákkal találkozhat a szegedi közönség. November 19-én, 20 órától a Pro Jure Egyesület és a JATE Sikersztorik közös szervezésében Puzsér Róbert és Ragány Zoltán, az SZTE ÁJTK oktatója vitázik a jogi szakma kulturális megítéléséről.

Az előadás-sorozat célja, hogy olyan történeteket vagy témákat mutasson be, amelyek érdekesek, motiválóak vagy szakmailag hasznosak lehetnek az érdeklődők számára. Íme a novemberi a felhozatal!

A jogászság kulturális megítélésének vetületei napjainkban - Puzsér Róbert vs. Ragány Zoltán

november 19. 20:00

A vitaest a Pro Jure Egyesület és a JATE Sikersztorik közös szervezésében valósul meg. Puzsér Róbert, a véleményét véka alá soha nem rejtő közszereplő vitapartnere Dr. Ragány Zoltán, a jogi kar oktatója és egyben aktívan praktizáló ügyvéd lesz az est folyamán. Mindenképpen egy heves vérmérsékletű, de intellektuális beszélgetésre lehet számítani a jogászság témájában.

Vona Gábor - Politikusból influencer

november 27. 19:00

Vona Gábor a politikai élet kiemelkedő személyisége volt, mégis mindezt hátrahagyva ma már influencerként tevékenykedik. Egy politikai témáktól mentes beszélgetés során mesél majd az életéről, karrierjéről és arról, hogy mi a véleménye a mai Magyarországról.

Marsalkó Dávid - A Halott Pénz Sikersztorija

november 28. 17:00

Marsalkó Dávid a Halott Pénz frontembere, aki zenekarával együtt évek óta a magyar zeneipar élvonalában helyezkedik el. Bár a zenéje megosztó, mégis szinte minden dalából sláger lett és telt házas koncertekkel járja az országot. Egy kötetlen beszélgetés során mesél majd sikerekről, nehézségekről, szakmáról és önmagáról. Mindhárom előadásra a jegyeket november 11-től lehet megvásárolni a JATE Klub kávézójában 14:00 és 20:00 óra között. Jegyár: 1000 Ft.

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.