Sport

Már nem Andjelko Mandics a Szedeák edzője

Már nem Andjelko Mandics a Szedeák edzője

2019. november 28., csütörtök
Már nem Andjelko Mandics a Szedeák edzője

A bajnokságban 13. helyen álló Naturtex-SZTE-Szedeák közös megegyezéssel szerződést bontott a csapatot 2017 nyara óta irányító Andjelko Mandics vezetőedzővel.

"Andjelko Mandics személyében nagyszerű embert és kiváló szakembert ismertünk meg, de úgy éreztük, a jelenlegi helyzetben a csapatnak új impulzusra van szüksége. Köszönjük azt a munkát, amit Duca a Szedeáknál elvégzett, és sok sikert kívánunk neki a jövőben" - mondta Dr. Kardos Péter, a Szedeák el

nöke.

A szegediek megtalálták Andjelko Mandics utódját és az idény végéig szóló szerződést kötöttek Szrecsko Szekuloviccsal.
Az 57 éves szerb szakvezető 2008-ban bajnoki aranyérmet, 2017-ben és 2018-ban ezüstöt nyert a Falco csapatával. 2015 decemberében 1-11-es mérleggel, sereghajtóként vette át a Jászberény irányítását, és végül a 12. helyet megszerezve benntartotta az A csoportban a jászságiakat. Legutóbbi együttese a Paks volt, amelytől 2018 novemberében távozott. Szrecsko Szekulovics csütörtökön áll munkába Szegeden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.