Közélet

Ismét megrendezik a Family Expót Szegeden

Ismét megrendezik a Family Expót Szegeden

2019. november 11., hétfő
Ismét megrendezik a Family Expót Szegeden
Idén november 16-17-éntartják a Szeged PlázábanII. Family Expót.

A szombat reggeltől vasárnap estig tartó eseményen mindenki talál magának programot, aki tervezi vagy már gyakorolja a családi életet. A több mint félszáz kiállító különböző témákban várja a családokat, mint például egészséges életmód, konyhai kisgépek,gyerekjátékok, magániskolák, kitelepült játszósarkok, Ládavasút, vitaminok, orvosi tanácsadások, kézműves termékek– ez csupán néhány a számtalan témakör közül.

A rendezvény attól különleges, hogy nem csupán a standok között lehet sétálgatni, hanem két napon keresztül folyamatosan bemutatók, versenyek, előadások és koncertek szórakoztatják a kilátogatókat.

Dr. Radnóti-Márton Beatrix főszervező elmondta, a témák szinte a családi élet valamennyi területét lefedik. A kikapcsolódni vágyóknak lesz Csiga Duó-koncert, Grimm-busz színház, tánciskola bemutatók.
Nemcsak az anyukákra és a gyermekekre gondoltak a szervezők, hanem az apukákra is, hogy ők se érezzék elveszve magukat, ezért nagy hangsúlyt fektettek az apukamegőrző kialakítására, ahol a családfők részt vehetnek egy lazító masszázson, vagy autótisztító eszközökkel ismerkedhetnek meg és az ehhez kapcsolódó praktikákkal, bort kóstolhatnak,virtuális játékokkal kapcsolódhatnak ki és hasonló lehetőségek közül válogathatnak.
Lesznek igazán komoly programok is: Santa Bros blog megteremtője, Sánta Dávid tart előadásokat, illetve lesznek elsősegély nyújtó- és újraélesztési technikák, valamint hasznos beszélgetések a családi életről. Nem csak benti programokra kell számítani, hiszen vasárnap a szegedi Autók & Kávé szervezői rendhagyó egész napos autóstalálkozót szerveznek a kinti parkolóban.
A tombolára befolyt összeg egy részét a Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány javára fordítják, melyből az alapítvány támogatni tudja a Gyermekintenzív Osztály infúziós pumpájának megvásárlását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.